Accueil >>> Menu >>> Bienvenue | Welkom >>> Welkom !

COLLÈGE SAINT-GUIBERT GEMBLOUX, IMMERSION LINGUISTIQUE NÉERLANDAIS

 

Welkom !

 

Welkom op de internetsite van de "Petite École de la Gare", een afdeling van het Saint-Guibertcollege in Gembloux. Om de school te leren kennen nodigen we u uit een kijkje te nemen in de verschillende voorstellingsrubrieken onder het label Menu. U kunt ook uw weg gemakkelijk terugvinden op de sitemap.

In de rubriek Activiteiten, gaat u elektronische prikborden ontdekken. Deze bevatten de nieuwtjes van dit schooljaar en algemene mededelingen. Hier ook vindt u foto- en andere reportages over de activiteiten met de kinderen. Alle reportages staan gerangschikt volgens leerjaar. De rubriek Een school geeft u een overzicht van de basisgegevens van de school. Op de pagina De ploeg vindt u de verschillende leerkrachten en het educatief personeel, die als opdracht hebben uw kinderen op te voeden en groot te brengen. Op de verschillende pagina's met de titel Project kunt u de hoofdlijnen van zowel het educatieve als het pedagogische project vinden van onze school. Hoe de discipline moet nageleefd worden en hoe de school georganiseerd wordt staat hier ook. Op langere termijn komt er ook een rubriek Het verleden, die de aankomst en de opdracht van de "Soeurs de Notre-Dame" beschrijft op verschillende afgelegen plaatsen van Gembloux tot de fusie met de school van de "frères". En tot slot zal een pagina Ideeën u internetlinks en educatieve ontwikkelingen aanbieden die u samen met uw kinderen kunt beleven.

Deze internetsite is ontstaan op vraag van enkele ouders. Alle goede ideeën zijn dus steeds welkom om deze site te laten bloeien. Ouders, aarzel niet, laat uw goede ideeën maar komen !

Praktische afspraak : sommige downloadbare documenten zijn aangeboden in PDF-formaat, leesbaar bijvoorbeeld met Adobe Reader. In principe is uw computer hiermee uitgerust. Is dat niet zo, dan kunt u dat proramma gratis downloaden door op onderstaande link te klikken (volg hierna de instructies om te installeren) :

 

Een aangenaam bezoek !

 

De educatieve ploeg en de directie.

(1ste september 2015)

 

 

Wettelijke waarschuwing : in verband met de afgebeelde foto's, heeft elk gezin waarvan de kinderen op de websitepagina's staan zijn schriftelijke toestemming gegeven voor de publicatie van deze beelden. Deze foto's zijn gewoon bedoeld om het dagelijkse leven aan onze school te verduidelijken. Ze blijven dan ook exclusief eigendom van "La Petite École de la Gare". Deze beelden mogen dus niet gebruikt worden voor andere websites of persoonlijke blogs, zonder de toestemming van bovengenoemde school. De overtreders kunnen juridisch vervolgd worden. Mochten sommigen niet langer willen dat hun foto of die van hun kind afgebeeld wordt op deze link, omdat ze van mening veranderd zijn (of door een slordigheid van ons) gelieve de directie hiervan op de hoogte te brengen (de beelden zullen onmiddellijk worden verwijderd).

Sitemap
© La Petite École de la Gare (2007-2015)
Contact